خوردن سیر سیاه صبح ناشتا 2021-05-30

7 خاصیت باور نکردنی خوردن سیر ناشتا

از آنجایی که آنها مستقیماً از پیاز سیر می آیند، این برگ ها همچنین حاوی منبع غنی از مواد مغذی و مواد معدنی حیاتی و همچنین مواد فعال و آنتی اکسیدان های خاصی هستند. شما می‌توانید برگ سیر را خام بخورید، کبابی کنید، سرخ کنید یا به‌عنوان سالاد سبزیجات استفاده کنید. قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند. سیر به خودی خود دارای خواص و ویژگی‌های بسیار زیادی است که در منابع مختلف، بسیار به آن‌ها پرداخته شده است؛ اما مصرف آن به صورت ناشتا هنوز جای بحث دارد و ممکن است چندان ایمن به نظر نرسد. بنابراین، پیشنهاد داروخانه آنلاین مثبت سبز این است که پیش از هر گونه تصمیمی، با توجه به وضعیت سلامت خود، در این باره با پزشک خود مشورت کنید. سیر ماده‌ای سرشار از گوگرد است که همین گوگردها سبب شده تا عاملی مهم در پیشگیری از سرطان به حساب بیاید؛ به ویژه سرطان معده.

خبر خوب اینه که سنت دیرینه خوردن سیر ناشتا تا به امروز ادامه داشته و برای بدن مزایای زیادی داره. درمان کننده جوش صورت، سیر حاوی آنتی اکسیدان بوده و خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی دارد و یک درمان طبیعی برای آکنه و جوش صورت به حساب می آید. سیر خام حاوی آنتی بیوتیک طبیعی به نام آلیسین است و باکتری های مقاوم به دارو مانند «MRSA» و «هلیکوباک تر پیلوری» را که باعث زخم معده و سرطان معده می شود از بین می برد.

افرادی که به سیر حساسیت توجه داشته باشند که به هیچ وجه نباید سیر خام ناشتا مصرف کنند. «تابناک با تو» -مصرف سیر به صورت ناشتا باعث می‌شود مواد مغذی موجود در آن به راحتی و هرچه بیشتر جذب بدن شما شود. سیر با کنترل فشار و بهبود گردش خون بهترین درمان طبیعی برای فشار خون بالا است. آنتی اکسیدان های موجود در سیر باعث دفاع عالی در برابر استرس اکسیداتیو و بیماری های مزمن می شود. این شامل شرایطی مانند بیماری قلبی و بیماری های خود ایمنی می شود.

این کار از یک کبد سالم، پوستی سالم به شما می دهد و از مشکلات پوستی مانند جوش و آکنه جلوگیری می کند. همچنین سیر خام به صورت ناشتا به دلیل داشتن خواص ضد عفونی و ضد التهابی باعث محافظت از زنان باردار در برابر ابتلا به آنفلوانزا و سرماخوردگی می‌شود. مصرف سیر در اول صبح و به صورت ناشتا اشتها را کم می‌کند و منجر به رفع پرخوری در طول روز می‌شود. همچنین مصرف سیر خام با معده خالی نور اپی نفرین را که یک انتقال دهنده عصبی است افزایش می‌دهد و باعث بالا رفتن متابولیسم بدن می‌شود. با خوردن یک حبه سیر خام در صبح از تجزیه چربی‌های ذخیره شده در بدن ممانعت به عمل می‌آید. بسیاری از مطالعات انجام‌شده بر روی خواص سیر نشان می‌دهند که خوردن آن با معده‌ی خالی سبب می‌شود که به صورت یک آنتی‌بیوتیک طبیعی بسیار قدرتمند عمل کند.

از ماسک سیر و عسل نیز به منظور تقویت موهایتان، هفته ای دو تا سه بار می توانید استفاده کنید. آسم و سایر واکنش های آلرژیکی نیز در افرادیکه سیر مصرف می کنند ممکن می باشد. همچنین از سیر برای درمان سرطان پروستات و مثانه نیز استفاده می گردد. مصرف روزی نصف استکان از عصارهٔ سیر و لیمو ترش، تاثیر بسیار زیادی در رفع گرفتگی رگ ها خواهد داشت.

از آنجایی که برگ ها شبیه لوبیا سبز بسیار بلند به نظر می رسند، در نتیجه می توانید آنها را  به طول دو اینچ برش دهید و همه آنها را در وینگرت لیمویی بریزید. بر خلاف سیر معمولی، که به نوعی وسیله  نیاز دارد تا طعم خود را به دهان منتقل کند، برگ ها خودکفا هستند. انتها و جوانه ها را برش بزنید، روغن، نمک و فلفل بریزید و روی گریل روی شعله متوسط ​​قرار دهید.

مصرف سیر در رفع بیماری های تنفسی حاد و مزمن موثر بوده و از این بیماری ها می توان به آسم، برونشیت، پنومونی، سیاه سرفه، احتقان ریه، زکام و سل اشاره کرد. برای رفع سرفه نیز ماده ای مفیدتر از شربت سیر خام با عسل وجود ندارد. آنها را با مقداری روغن زیتون، پنیر پارمزان، ادویه و نمک مخلوط کنید تا یک پستوی تازه درست کنید. یا مقدار کمی از سیر را خرد کنید و به دستور تهیه سس سالاد ترکیبی مورد علاقه خود اضافه کنید . این غذاها فقط برای چند هفته در هر سال در دسترس هستند، بنابراین کسانی که عاشق آشپزی هستند، به دنبال این افزودنی های خوش طعم به دستور العمل های تابستانی باشند.

برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید. به گفته بزرگترین پزشکان جهان باید صبح ها سیر را با معده ای که هنوز خالی است مصرف کنیم. جهت جلوگیری از ریزش مو می توانید از شامپو ضدریزش مو حنانه استفاده نمایید. به خاطر داشته باشید نبایستی تنها به یک رژیم غذایی با پایه سیر بسنده نمایید. اگر چه سیر به بدن کمک شایانی می کند اما داشتن یک رژیم غذایی متعادل برای روح و بدن بسیار ضروری می باشد. سیر نمی تواند جایگزینی برای داروهای تجویز شده باشد و اگر شما تحت معالجه پزشک می باشید لطفا از داروهای تجویز شده استفاده نمایید.

مطالعات فراوانی در مجله های تغذیه حاکی از این امر می باشد که سیر می تواند در کل سرعت سوخت و ساز بدن را بالا ببرد. مصرف سیر خام ناشتا می‌تواند به‌طور قابل توجهی در کاهش وزن و لاغری مؤثر باشد. آلیسین موجود در سیر به افزایش سوخت‌وساز بدن کمک می‌کند و می‌تواند به چربی‌سوزی بیشتر کمک کند.

همانطور که می‌دانید، بیماری کبد چرب، یک بیماری شایع میان افرادی است که به صورت مداوم نوشیدنی‌های الکلی مصرف می‌کنند؛ اما سایر افراد نیز می‌توانند در معرض ابتلا به این بیماری قرار بگیرند. برای فراموشی و مشکلات حافظه 1 کیلوگرم سیر را پوست‌کنده و ریزریز کنید. سپس آن‌ها را با آب 24 عدد لیموترش مخلوط کرده و داخل یک ظرف شیشه‌ای دربسته بریزید. اجازه دهید ترکیبتان به مدت 24 روز بماند تا خواص آن کاملا آزاد شود.

معجون سیر خام با عسل با تحریک تولید آنتی بادی ها در بدن به درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا می می کند، همچنین گفته می شود که برای درمان سرفه هیچ ماده ای مفید تر از شربت سیر خام با عسل نیست. آلیسین موجود در سیر و عسل باعث کاهش کلسترول بالای خون می شود، همچنین این معجون به کاهش تری گلیسیرید بالای خون هم کمک می کند. اگر هر روز معجون سیر خام با عسل را ناشتا بخورید، فشار خون بالا را درمان می کند. رماتیسم از بیماری های شایع خود ایمنی بوده و افراد بسیاری به آن مبتلایند. سیر به خاطر خاصیت ضدالتهابی که دارد در درمان رماتیسم بسیار موثر می باشد و مصرف آن برای این افراد توصیه شده است.

این مورد هم راستا با ویژگی های ضد اضطراب سیر می باشد که افزایش در ترشح اسید معده را به سبب داشتن مجرای گوارش پر بازده تری قطع نماید. اگر کلسترول بالا و فشار خون بالایی دارید، خوردن سیر ناشتا رو در دستور کارتان قرار دهید. خاصیت چربی سوزی سیر باعث شده به مرور زمان کلسترول کاهش پیدا کند و حتی در چربی سوزی به شما کمک کند. علاوه بر این به کسانی که فشار خون بالایی دارند کمک میکنه تا فشار خون متعادل تری داشته باشند و دیگر عوارض فشار خون رو تجربه نکنند. وقتی که سیر را به صورت ناشتا میل می‌کنید در واقع بدنتان را سم‌زدایی کرده‌اید. این ماده غذایی فشارخون را کاهش می‌دهد و باعث هضم راحت غذا می‌شود.

سیر تازه در ترکیب با عسل ماده ای با خاصیت ضد میکروبی و ضد قارچی را بوجود می آورد که در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر بوده و از ابتلا به بیماری های ویروسی و باکتریایی جلوگیری می کند. اما آیا سیر را با معده‌ خالی میل کرده اید؟ آیا از خواص سیر ناشتا چیزی می‌دانید؟ بی شک خوردن سیر با معده خالی خواص بسیاری دارد. مصرف مرتب سیر با بیماری خطرناک ریوی همچون آسم، برونشیت، سیاه سرفه، سل و همچنین جلوگیری از سهولت در گرفتگی ریه کمک می کند و سطح اکسیژن موجود در خون را افزایش می دهد. بعلاوه اینکه سیر دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضد التهاب می باشد که سیر را به یک ماده مغذی در هنگام سرماخوردگی تبدیل کرده است.

سیر سیاه دکتر بیز

یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ، یبوست و درد معده برطرف شود. باعث پیشگیری از سرطان هایی چون سرطان روده، سرطان سینه، سرطان معده و سرطان پروستات می شود. همچنین بهتر است مادران شیرده برای جلوگیری از تغییر طعم شیر و همچنین عدم علاقه نوزاد به طعم آن از مصرف سیر خودداری کنند. ابتدا لازم است برای این ماده یک پروفایل غذاییکوچک تهیه کنیم چراکه در پشت لایه های بسیار آن قلبی غنی از مواد مغذی پنهان شدهاست. تمامی پزشکان با این حقیقت موافق هستند که سیر از نظر تغذیه عالی ترین ماده غذایی برای سلامتی است. می‌توانید آن‌ها را به روش‌های مختلفی ادویه کنید و در صورت تمایل، آنها را در سالاد استفاده کنید.

برای مقابله با سنگ کلیه دو قاشق غذاخوری سیر خردشده را در یک چهارم لیتر آب جوش به مدت 20 دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کنید و یک فنجان صبح به صورت ناشتا و یک فنجان شب قبل از خواب میل کنید. چرا ناشتا؟ چون صبح‌ها و به صورت ناشتا باکتری‌ها مقاومت کمتری دارند و سیر با سرعت بیشتری روی آن‌ها تأثیر می‌گذارد. حتماً می‌دانید که قرن‌هاست از سیر به عنوان یک ماده غذایی درمانگر با خواص دارویی زیاد استفاده می‌کنند. سیر با آنکه خواص بسیاری درد باید بحد اعتدال مصرف شود زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد ، ضعف نیروی جنسی ، ضعف چشم و عوارض بواسیر می شود . یک دوز سیر تازه (حدود یک حبه) معمولاً ۱۸۳۰۰ میکروگرم آلیسین دارد.

از آنجایی که مصرف سیر می‌تواند موجب افزایش متابولیسم و سوخت و ساز سلول‌ها شود، می‌تواند تاثیر مشهودی بر لاغری داشته باشد. در حقیت مکانیسم اثر به این صورت است که افزایش متابولیسم به افزایش چربی سوزی کمک خواهد کرد و افزایش چربی سوزی نیز می‌تواند به معنای افزایش سرعت کاهش وزن و در نهایت لاغری باشد. یکی از شایع‌ترین عوامل بروز عفونت‌های رحمی در خانم‌ها، باکتری کاندیدا آلبیکینس است.

فواید خوردن سیر با معده خالی، همان‌طور که گفته شد با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که انجام گرفته، نشان داده شده است که مصرف سیر با معده‌ خالی برابر با عمل یک آنتی بیوتیک طبیعی و بسیار قوی است. در صورتی که صبح ناشتا یک حبه سیر خام بخورید یا توجه به آلیسین زیاد موجود در آن که خاصیت ضد باکتری و ضد التهابی دارد، با پاکسازی کبد پوستی سالم و فاقد جوش و آکنه را برایتان به ارمغان می آورد. خوردن سیر خام صبح ناشتا باعث بهبود گردش خون در بدن و پوست سر شده و بنابراین می تواند فولیکول های مو را تقویت کرده و از ریزش مو در افراد جلوگیری نماید. گفتیم که سیر خاصیت ضد التهابی دارد؛ این به دلیل وجود چهار ترکیب گوگردی مختلف در سیر است.

اگرچه سیر بوی نامطبوعی در دهان ایجاد می کند اما جویدن سیر همانند مصرف پنی سیلین موثر است. سیر با افزایش جریان خون و آزاد کردن نیتریک اکسید باعث افزایش میل جنسی می شود. و سپس هفت قاشق سوپ خوری به آن عسل ارگانیک بیفزایید و خوب باهم مخلوط کنید و این ترکیب را به مدت پنج تا ده دقیقه به کف سر خود بمالید و بعد با آب ولرم بشویید.

مطالعات نشان داده که سیر خام با عسل دارای خواص ضد التهابی بوده و به عنوان یک درمان طبیعی برای آرتروز، روماتیسم و واریس عمل می کند. آرتروز از بیماری های شایع بوده و افراد زیادی در کل جهان به آن مبتلا می شوند. ترکیب کردن سیر خام با عسل به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی اش بعنوان درمانی طبیعی برای آرتروز عمل می کند. خوردن سیر خام در دوران بارداری به خاطر داشتن میزان زیاد اسید فولیک در خود، از بروز نقص سیستم عصبی در جنین پیشگیری می کند. ترکیب تهیه شده از سیر خام با عسل تاره و خوردن منظم آن بصورت ناشتا در درمان فشار خون بالا نقش بسزایی دارد. فشار خون بالا زمینه بروز بسیاری از بیماری های قلبی را فراهم می کند.

این مورد هم به این علت می باشد که سیر منبع غنی از آنتی اکسیدان و دیتوکسیفیک (مسمومیت زداها) می باشد. یا اگر دوز بالایی از سیر رو روزانه بخورند و هیچ توجهی به حد و اندازه نکنند، حالت تهوع به سراغشان میآید. همچنین باعث سوزش در روده و معده شده و حالت بدی بهتان دست میدهد.

سیر یکی از شگفتی های طبیعت است که به عنوان یک آنتی بیوتیک عمل می کند. وقتی معده خالی است باکتری ها نمی توانند مقاومت کنند و در این زمان سیر در از بین بردن باکتری ها بسیار موثر است. این امر به بدن شما اجازه می دهد تا از مواد مغذی موجود در سیر به طور موثرتری استفاده کند. خوردن سیر برای کسانی که به فشار خون بالا دچارند بسیار مفید است.

سیر دارای دو ترکیب مهم به نام‌های آلیسین و دی‌آلیل‌ دی‌سولفید می‌باشد که خواص درمانی دارند. اگر هر روز صبح در حالت ناشتا به طور مرتب سیر مصرف کنید به طبیعی‌ترین شکل ممکن عمر طولانی همراه با سلامتی و تندرستی خواهید داشت. اگر از بوی آن خوشتان نمی‌آید و یا معده حساسی دارید می‌توانید از مکمل‌های غذایی سیر که به صورت قرص در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد استفاده کنید. خبر خوب این‌که نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند افرادی که به طور مرتب و به میزان کافی سیر مصرف می‌کنند کمتر در معرض برخی از سرطان‌ها قرار می‌گیرند. به عقیده محققان سیر همچنین می‌تواند از بافت‌های کبد در برابر ترکیبات سمی محافظت کند.سیر باعث افزایش قدرت باروری و کاهش قند خون شده و پیری را به تاخیر می‌اندازد.

اگر به دیابت دچار هستید، لازمه بدونید سیر ناشتا سطح گلوکز رو به مرور زمان کاهش داده و به تعادل میرساند. سیر ناشتا به تصفیه بدن پرداخته و سموم و انگل های بدن رو دفع میکنه. دیابت یکی از بیماری های مزمنیه که این روزها به دلیل سبک زندگی اشتباه مردم جهان درگیر آن میشن. همانطور که در قسمت های قبلی این مقاله گفتیم، سیر یکی از بهترین محرک ها برای چربی سوزی است. این ماده غذایی به دلیل ترکیبات خاصی که داره، از تجمع چربی در بدن پیشگیری کرده و سلول های چربی رو در هم میشکنه.

در این مطلب سلامت تعدادی از خواص سیر ناشتا را با هم مرور می‌کنیم. در این زمان، بدن بهترین حالت برای جذب ترکیبات فعال سیر را دارد و می‌تواند از خواص آن به‌طور مؤثرتر استفاده کند. مصرف سیر خام در این زمان به افزایش سوخت‌وساز بدن کمک می‌کند و باعث کاهش اشتها می‌شود.

سیر علاوه بر آن که با بیماری های قلبی و عروقی مبارزه می کند فشار خون بالا را نیز درمان می کند. مصرف این ماده برای افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند و به دلیل اثر ضد انعقادی سیر احتمال خونریزی آن ها وجود دارد نیز مناسب نیست. توضیح دیگر این است که باکتری های موجود در بدن هنگام صبح مقاومت کمتری داشته و به همین دلیل نسبت به عملکرد درمانی سیر آسیب پذیرتر خواهند بود. سیر ناشتا بدن را سم‌زدایی کرده و کرم‌ها و انگل‌های موجود در بدن را از بین می‌برد.

مصرف سیر با خواص ضد التهابی برای تسکین انواع دردبخصوص درد مفاصل مانند آرتروز ایده آل است. اغلب افراد از خاصیت های مصرف سیر آگاه هستند، البته لازم است بدانید که خوردن سیر به صورت ناشتا فواید و خواص بسیاری را به همراه دارد. خوردن سیر ناشتا باعث ضدعفونی شدن دستگاه‌های ادراری و عفونت‌های واژینال و مثانه می‌گردد.

اشخاصی که دارای فشار خون پائین هستند نیز نباید سیر بخورند و همینطور کسانیکه آلرژی دارند نباید از سیر استفاده کنند. سیر برای جلوگیری از بیماری‌های سل، پنومونی، زکام، برونشیت، زکام برونشیتی مزمن، احتقان ریه، آسم و سیاه سرفه و درمان آنها شگفتی می‌‌آفریند. برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ، مقعد و معده سیر تازه یا پخته ۳٫۵ – ۲۹ گرم در هفته مصرف می شود. برای فشار خون بالا ۶۰۰ – ۱۲۰۰ میلی گرم از عصاره سیر سه بار در روز مصرف شود.

مصرف سیر ناشتا دستگاه ادراری را ضدعفونی کرده و عفونت های واژینال و مثانه را درمان می کند. خوردن سیر با تقویت سیستم ایمنی بدن آن را در برابر بیماری ها ایمن می کند. مصرف سیر برای افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند، گزینه مناسبی است. مصرف سیر نقش مفیدی در گردش خون بدن دارد و می‌تواند به خوبی از شما در برابر بیماری‌های قلبی نیز محافظت کند. خواص و فواید دیگری پشت خوردن سیر ناشتاه که در ادامه به آن میپردازیم. تقویت سیستم ایمنی یکی از مهمترین فواید سیر ناشتاه که این روزها همه به آن احتیاج دارند.

درجه خشکی سیر متوسط است و سیر تازه مقداری رطوبت دارد و از همین رو خاصیت سیر تازه بیشتر از سیر کهنه است. ایجاد بوی بد دهانی از جمله مسائلی است که می تواند برای افراد خوشایند نباشد. با رقیق کردن خون مانع از لخته شدن خون می شود و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش می دهد. سولفور و سلنیم در آن مانع از بروز تومور می شود و در صورت ایجاد تومور، اندازه های آن را کاهش می دهد.

برای تهیه این معجون، یک حبه سیر را له کرده و در فنجان آب داغ قرار داده، سپس یک قاشق عسل به آن اضافه نموده و آن را قبل از خواب میل کنید. هر چند توصیه می شود که به صورت ناشتا حتی قبل از مصرف آب، سیر مصرف شود اما در برخی افراد، این امر باعث بروز مشکلاتی چون ناراحتی گوارشی و نفخ می شود. برگ ها را می توان کباب، آب پز، بخار پز، سرخ ، کبابی یا خورشتی کرد. پروویتامین A که به مقدار مناسب در سیر یافت می شود، می تواند به بتاکاروتن تبدیل شود، یک آنتی اکسیدان ارزشمند که می تواند مستقیماً از سلامت بینایی محافظت کند. تحقیقات این ترکیب را با نرخ کمتر دژنراسیون ماکولا و پیشرفت کندتر آب مروارید مرتبط دانسته است.

همچنین، مصرف سیر خام ناشتا می‌تواند به تنظیم سطح کلسترول و قند خون کمک کند. سیر یکی از پر مصرف ترین گیاهان در سراسر جهان می باشد؛ این امر به دلیل سرشار بودن مواد معدنی، ویتامین ها و اجزا تقویت کننده سیستم دفاعی بدن در این گیاه می باشد. در واقع خوردن سیر فوایدی را برای شما رقم می زند که زندگی شما را تغییر می دهد. برای مثال خوردن سیر خام می تواند کمک شایانی برای بهبود بخشیدن به جنبه های گوناگون زندگی از مقابله کردن با افسردگی تا تصفیه خون را داشته باشد. فواید خوردن سیر با معده خالی، یکی دیگر از خواص سیر ناشتا در زنان باردار این است که فشار خون بالا را کاهش می‌دهد.

خوردن سیر در گردش خون بدن موثر بوده و فرد را در برابر بیماری های مختلف قلبی حفظ می کند. برخی منابع نیز به این مورد اشاره کرده‌اند که مصرف مکرر سیر می‌تواند از لخته شدن خون جلوگیری کند. افزون بر همه این‌ها، خوردن سیر می‌تواند تاثیر چشمگیری در تقویت گردش خون و افزایش خون‌رسانی به ارگان‌های مختلف بدن داشته باشد. در نتیجه افرادی که در نزدیکی سنین پیری هستند و میخواهند از این فرایند پیشگیری کنند، بهتره خوردن سیر ناشتا رو در دستور غذایی خود قرار دهند. در دنیای امروز سیر به طور گسترده ای به عنوان طعم دهنده غذا و چاشنی استفاده میشه. جالبه بدونید استفاده از سیر در کشور مصر به صورت دمنوش لاغری صبح ناشتا به قدری رواج یافت که برای پیشگیری و درمان 70 نوع بیماری از آن استفاده میکردند.

همان‌طور که گفته شد با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که انجام گرفته، نشان داده شده است که مصرف سیر با معده‌ی خالی برابر با عمل یک آنتی بیوتیک طبیعی و بسیار قوی است. خوردن سیر در صبح و بصورت ناشتا اشتها را کم کرده و از پرخوری در طول روز ممانعت می کند. خوردن سیر خام با معده خالی باعث بالا رفتن متابولیسم بدن می شود. همان‌طور که گفته شد با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که انجام گرفته، نشان داده شده است که مصرف سیر با معده‌ خالی برابر با عمل یک آنتی بیوتیک طبیعی و بسیار قوی است.

معمولاً ۴ گرم سیر تازه تقریبا معادل یک دانه سیر است و یک بار در روز استفاده می شود. برای عفونت های قارچی پوست ( کچلی موضعی، خارش پای ورزشکاران ) کرم ./۴ % یا ژل ./۶ % یا ژل ۱ % دو بار در روز به مدت یک هفته مصرف می شود. عرق کردن بیش از اندازه، اسهال و سرگیجه از مصرف بیش از اندازه سیر نیز گزارش شده است. داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین، کلوپیدوگرول و آسپیرین از جمله این رقیبان سیر است. اما اگر از دروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید تشدید این عامل را باعث می شود و احتمال خونریزی را افزایش می دهد. ایجاد حالت تهوع و دردهای معده مانند سوزش سر دل معده در زمان استفاده زیاد سیر گزارش می شود.

سیر دارای خاصیت ضد باکتری، ضد قارچ، ضد ویروس و ضد عفونی کننده آلیسین است. خوردن سیر ناشتا ممکنه به سم زدایی فلزات سنگین مانند سرب کمک کند. ترکیبات گوگرد موجود در سیر نشان داده با مصرف سه دور از آن در روز سمیت فلزات سنگین در بدن از بین میروند. این روزها بحث ویروس کرونا یکی از داغ ترین موضوعاتیه که در هر محفلی میشنوید. در گذشته بر ویروس کش بودن سیر تاکید داشتند و آن رو به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی توصیه میکردند.

زمانیکه سیر برروی پوست استفاده می گردد، عموما می تواند خطرناک باشد. صدمه به حیاتی ترین عضو بدن یعنی کبد از مهمترین مضرات احتمالی سیر است. برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا که منبع عالی ید است. مانع از بروز سرطان روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه می شود. گذاشتن سیر پخته در طی چندین روز بر روی میخچه و زگیل باعث رفع آنها می شود. مالیدن سیر بر روی گل مژه و جوش پلک چشم باعث برطرف شدن آنها می شود.

برای سلامت قلب مفید است و با انواع بیماری های قلبی عروقی مقابله می کند. ویتامین c موجود در آن برای درمان بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین ث) موثر است. آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار خون پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار استفاده می شود. بوی سیر با جویدن کاهو، جعفری یا خوردن شیر، سیب یا عسل رفع می شود.

با عفونت مجرای گوارشی مقابله می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک می کند و با این کار از شدت و زحمت تنگ نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می شود. نکته آخر این است که سیر باعث رقیق شدن خون می شود بنابراین باید مراقب باشید با ترکیب  این ماده با داروهایی که تأثیر یکسان دارند در معرض خطر بیشتر قرار نگیرید. دلیل آن این است که بدن فرد ناشتا می تواند تمام مواد مغذی سیر را بدون اینکه با غذاهای دیگر مخلوط شود به طور کامل جذب کند. تنها با مشاهده نحوه محافظت سیر از خودش به خصوصیات محافظتی، ضد میکروبی و ضدعفونی کنندگی آن و درمان طبیعی و جلوگیری از بروز این مشکلات ایمان می آورید.

اما هنوز تاثیر سیر بر ویروس کرونا کاملا مشخص نیست و اما مصرف آن هم ضرری برای شما نخواهد داشت. همچنین تاکید شده خوردن سیر ناشتا میکروب های روده یا معده رو از بین میبره و مانند داروی طبیعی عمل میکنه. سیر برای درمان بیماری‌های مختلف مربوط به اعصاب و روان هم مفید است. مطالعات نشان می‌دهند که خوردن سیر با معده خالی درمانی مؤثر برای افرادی است که از مشکلات عصبی رنج می‌برند.

در حال حاضر، سیر برای چندین شرایط مرتبط با سیستم خون و قلب از جمله آترواسکلروز، کلسترول بالا، حمله قلبی، بیماری عروق کرونر قلب و فشار خون بالا مورد استفاده قرار میگیرد. امروزه سیر نیز در برخی افراد برای پیشگیری از سرطان ریه، سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان معده، سرطان رکتوم و سرطان روده بزرگ مصرف میشه. در ادامه تاثیر خوردن سیر ناشتا رو بر روی برخی بیماری ها ارائه میدیم. سیر دارای دو ترکیب مهم به نام‌های آلیسین و دی‌آلیل‌ دی‌سولفید می‌باشد که خواص درمانی دارند. اگر هر روز صبح سیر خام ناشتا مصرف کنید به طبیعی‌ترین شکل ممکن عمر طولانی همراه با سلامتی و تندرستی خواهید داشت.

به خاطر داشته باشید مصرف سیر خام ناشتا احتمال دارد زنان باردار را با سوزش سر دل، واکنش‌های آلرژیک و معده درد مواجه کند. همچنین در سه ماهه آخر بارداری، مصرف سیر خام، کیفیت شیر مادر را پایین می‌آورد. همچنین مصرف سیر به صورت ناشتا باعث می‌شود مواد مغذی موجود در آن به راحتی و هرچه بیشتر جذب بدن شما شود. سیر سرشار از ویتامین‌ها و پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، آهن، کلسیم و... ارزش غذایی بالای سیر در صورت مصرف به صورت خام و صبح ناشتا یا با معده خالی بسیاری از مشکلات را رفع می‌کند و یا به تقویت سلامت می‌پردازد. سیر حاوی اجزایی می باشد که در سوزاندن چربی های مضر و اضافی بدن کمک می کند.

به خصوص در افرادی که کلسترول بالایی دارند، سیر تاثیر زیادی خواهد داشت. در همین راستا با کاهش کلسترول، درصد بیماری های قلبی نیز به حداقل ممکن میرسد. ترکیبات گوگردی موجود در سیر هنگامی که با عسل ترکیب شوند به بهبود جریان خون کمک کرده و با تقویت رگ های خونی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و حمله قلبی مفید هستند. خوردن سیر به صورت ناشتا دارای خواص بسیاری در درمان بیماری های قلبی و عروقی، مشکلات گوارشی، تنظیم فشار خون و …. سیر چه پخته و چه خام خورده شود برای بدن مفید بوده و سرشار از عناصر ارتقا دهنده سیستم دفاعی بدن می باشد.

شاید در نگاه اول کمی عجیب باشد که سر صبح آن هم با معده ناشتا بخواهید سیر بخورید اما اگر با خواص خوردن سیر ناشتا آشنا باشید حتما آن را در برنامه غذایی خود می‌گنجانید. توصیه می شود افراد دارای عفونت برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود بطور روزانه سیر مصرف کنند. اگر از افرادی هستید که به سیر حساسیت دارید از مصرف سیر به صورت خام خودداری کنید و در صورتی که مصرف سیر باعث سردرد شدید، بروز جوش صورت و بالا رفتن دمای بدن شما شد، سریعا مصرف سیر را متوقف کنید. همچنین نتایج حاصل از برخی مطالعات حاکی از این است که مصرف سیر در افراد مبتلا به ایدز باعث بروز عوارض جانبی می‌شود. از جمله بیماری‌های قابل درمان به وسیله سیر آسم، زکام، سیاه سرفه، برونشیت، احتقان ریه، پنومونی و سل است. وقتی که ناشتا سیر میل نمایید این کار شما را در جلوگیری از انواع سرطان ها کمک می کند.

محققان گزارش دادند، خوردن سیب خام یا کاهو خام به طور قابل توجهی بوی سیر رو در تنفس کاهش میدهد. سیر با ویتامین های B6 و C، فیبر، منگنز، کلسیمی که در خود جای داده بر آب کردن شکم تاثیر زیادی داره. ترکیبات مفیدی که در آن وجود داره، وظیفه کاهش چربی بدن رو داره و به ویژه اگر با زنجبیل مصرف شود باعث میشه شما لاغرتر شوید. تاکنون، عوارض خاصی برای مصرف سیر ترشی در زمان حاملگی گزارش نشده است؛ زیرا سیر و سرکه در دوران بارداری دو نوع خوراکی بی‌خطر به حساب می‌آیند. آنهائیکه معده ضعیف دارند و بطور کلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است نباید در خوردن سیر افراط کنند. بیشتر مردم برای جلوگیری از ایجاد بوی نامطبوع در دهان، به جای سیر خام، از قرص سیر استفاده می کنند اما این فرآورده فایده چندانی ندارد.

آنها همچنین یک راه عالی برای افزودن رنگی از رنگ بهاری هستند تا غذای شما را برای عکس آماده کنند. از سبزیجات خوش خوراک و فصلی می توان به برگ های سبز سیر اشاره کرد. اگر از روماتیسم رنج می‌برید سیر را داخل روغن زیتون له کنید و هر روز صبح آن را به مناطق دردناک بمالید. باید بدانید که گذاشتن سیر روی دندانی که درد می‌کند باعث تسکین آن می‌شود. اشخاصی که گرم مزاج هستند اگر می خواهند سیر بخورند طبق توصیه ابن سینا حکیم ایرانی باید سیر را بپزند یا از سیر ترشی استفاده کنند .

اما در نظر داشته باشید که میانه روی در خوردن سیر اهمیت خاصی دارد و در مواردی شاهد یبوست، مشکلات فشار خون و حتی سوزش قلب خواهیم بود. همانطور که در بالا ذکر شد سیر منبع غنی از آنتی بیوتیک طبیعی می باشد اگر چه سیر نمی تواند جایگزین دارو باشد اما مصرف روزانه سیر خام می تواند عملکرد دارو را ارتقا بخشد. همچنین مصرف مرتب سیر در دور نگهداشتن عفونت ها از بدن برای مدت زمان طولانی کمک شایانی می کند.

خوردن این ماده به صورت ناشتا، به عملکرد مناسب کبد و مثانه کمک می‌کند و برای مشکلات شکم مانند اسهال هم مؤثر است. اشتها و هضم را تحریک کرده و از اسید معده که معمولا در زمان عصبانیت ترشح می‌شود، جلوگیری می‌کند. خوردن سیر به عنوان چاشنی هر غذا یا استفاده از آن در انواع ترشی‌ها خواص زیادی برای بدن دارد اما چرا باید سیر را به صورت ناشتا بخوریم؟ با صفحه سلامتی دلتامگ همراه باشید. در ادامه به ۱۲ مورد از خواص شگفت انگیز خوردن سیر ناشتا اشاره خواهیم کرد. برای این کار باید آب هشت حبه سیر را بگیرید و با یک قاشق عسل مخلوط نمایید و به مدت بیست دقیقه بر روی پوست سر خود قرار دهید و بعد موهای خود را با آب گرم بشویید. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.

نوشیدن آب بعد از سیر میتواند بقایای سیر رو از روی زبان یا بین دندان ها بشوید. همچنین تولید بزاق رو تحریک کرده و به خارج کردن بعضی از باکتری های بو کمک میکنه. سیر علاوه بر محاسنی که برای سلامتی انسان داره، وجه منفی یعنی بوی آن طاقت فرسا است.